حمل ۲۰ کیلو تریاک چه حکم قضایی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۳۸۸ #59095393

سلام دامادم و با ۲۰ کیلو تریاک گرفته شده تریاک هارو جاسازی کرده بود حکمش چیه

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
جزای نقدی،شلاق،حبس پنج تا ده سال

بله هرسه مجازات جزای نقدی و شلاق و حبس اعمال می شود البته در این قضیه به شرایط و کیفیات تخفیف یا تشدید مجازت نیز باید توجه نمود

ماده ۵ - قانون مبارزه با مواد مخدر، هر کس تریاک و دیگر مواد مذکور در ماده ۴ را خرید، نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد و تبصره ذیل همین ماده به مجازات‌های زیر محکوم می‌شود:
۱ ـ تا پنجاه گرم تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
۲ ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق.
۳ ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.
۴ ـ بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازات‌های مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.
۵ ـ بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات مقرر در بند ۴ به ازا هر کیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه می‌گردد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

سلام .‌حبس . شلاق و جزای نقدی که میزان آن در قانون مشخص شده ولی با توجه به شرایط متهم تعدد مجازات شرایط تخفیف می تواند کاهش یا افزایش داشته باشد

با سلام..
طبق قانون مجازات ۲۰کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک..
مجازات قانونی ایشان؛ شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس می باشد..
موفق باشید..

با سلام:برابر قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر۵کیکو گرم تا بیست کیلوگرم ۱۵میلیون تا۶۰میلیون ریال جریمه نقدی ۵۰تا ۷۴ضربه شلاق ۵تا ۱۰سال حبس ودر صورت تکرار برای بار دوم علاوه برمجازات های فوق، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم وبرای بار سوم اعدام ومصادره اموال ناشی از همان جرم در ضمن درمورد جراعم نقدی.(جریمه نقدی برحسب نرخ تورم وهر ۳سال یکبار توسط بانک مرکزی اعلام می شود.)

حبس،
شلاق،
جزای نقدی دارد.