اثبات کتک خوردن بدون نامه پزشکی قانون و فقط با وجود شاهد قابل اثبات هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۲۲۶ #59094727

سلام من چندین بار از شوهرم کتک خوردم اما پزشک قانونی نرفتم میتونم چند تا شاهد ببرم که شوهرم منو کتک میزده؟ یعنی فقط با شاهد قاضی قبول میکنه؟
من تو دورانی که خونه پدرم هستم بدون اجازه شوهرم بینی ام رو عمل کنم شوهرم میتونه شکایت کنه یا دردسر کنه برا تمکین و نشوز؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر شهادت شهود برای قاضی ایجاد علم کند و وی رادبه اقناع وجدان برساند قطعا می پذیرد. در قسمت دوم سوال شما: خیر مشکلی پیش نمی آید.

شهادت شهود در صورتی که مورد پذیرش قاضی قرار بگیرد موجب اثبات وقوع جرم است در خصوص سوال دوم شما موضوع عمل بینی شما ارتباطی به تمکین ندارد

باسلام در صورتی که برگه پزشکی قانونی نداشته باشید شکایت شما راه به جایی نخواهد برد اما شاهد شما میتواند اثبات کننده بدرفتاری و سو رفتار شوهرتان باشد.عمل نمودن بینی ربطی به تمکین و نشوز زن ندارد.

شهادت اشخاصی که شاهد ضرب و جرح بوده اند کمک میکند ولی کافی نیست. درخصوص عمل بینی خیر ارتباطی ندارد

چنانچه شهود در زمان ضرب و جرح حضور داشته اند بله ،در غیر اینصورت خیر

با سلام
در خصوص کتک کاری میتوانید شکایت ایراد ضرب فاقد اثر مطرح نمایید.این جرم نیاز به گواهی پزشکی قانونی ندارد. با شهادت شهود اثبات میشود. مجازات این جرم درجه ۷ محسوب میشود .
مجازات درجه ۷ :
-حبس از ۹۱ روز حبس تا ۶ ماه
- جزای نقدی بیش از ۱۰ میلیون ریال تا ۲۰ میلیون ریال
- شلاق تعزیری از ۱۱ تا ۳۰ ضربه
-- محرومیت از حقوق اجتماعی تا ۶ ماه

در خصوص عمل بینی مشکل قانونی متوجه شما نخواهد بود.

بله شهادت شهود میتواند در اثبات این امر موثر باشد اما قبول آن بستگی ب تشخیص قاضی خواهد داشت.در مورد دوم احتیاجی ب رضایت همسر نیست و ربطی ب تمکین و نشوز ندارد