با توجه به خصومتی که با وراث دارم و برخی هم مهاجرت نموده اند،چگونه رضایتشان را برای تنظیم سند مالکیت جلب نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۲ #59074021

سلام وقت بخیر
ملکی بصورت خانه باغ که بخشی از،(دو ،پنجم) خانه پدربزرگ است و سند مالکیت کل زمینها بنام آن مرحوم (پدربزرگ) میباشد، حال اینکه ،این ملک بین سه وارث آن مرحوم بصورت شفاهی تقسیم شده است، که (پدر و عمو و عمه) میباشند و متاسفانه وارثان هیچگونه دست نوشته ای مبنی بر تقسیم ملک پدرشان بصورت مکتوب بجا نگذاشته اند و هیچکدام در قید حیات نیستند.
بنده سهم الارث پدری خود را در زمان حیات ایشان، خریداری نمودم و حال برای ملک خریداری شده از پدرم،از اداره ثبت احوال درخواست سند مالکیت دادم که عنوان میکنند که میبایست تمامی وراث اعلام رضایت نمایند و از آنجائیکه بنده دسترسی به اکثریت وراث عمو و عمه خود بدلیل مهاجرت آنها ندارم و با دو نفرشان هم اختلاف شدید دارم که خصومت بین ما حاکم است.
میبایستی چه کار کنم؟
با تشکر و سپاس فراوان

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی ابتدا مراحل انحصار وراثت و تحریر ترکه پدربزرگتان و پدرتان را به نوبت انجام دهید و سپس نیازی به اجازه دیگران غیر از وراث پدرتان را ندارید

با درود و سلام بایستی ابتدا مراحل حصر وراثت پدر بزرگ و حصر وراثت وراث حین الفوت ایشان اخذ و تحریر ترکه در شورای حل اختلاف انجام و نسبت به طرح دادخواست تقسیم سهم الارث و همچنین دادخواست الزام ورثه سایر وراث به انتقال سهمی که شما خریدید در دادگاه اقدام نمایید