خسارت ناشی از تصادف رانندگی چگونه مطالبه گردد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱۲,۰۰۱ #59070151

در یک حادثه رانندگی که مالک خودرو راننده و مسبب حادثه نبوده است. زیان‌دیده اعلارقم گرفتن بیمه نامه شخص ثالث شکایت میکند.طبق نظر کارشناس دادگستری مبلغ ۸ میلیون تومان خسارت و مبلغ ۱۵ میلیون تومان افت مدل تعیین میگردد
حال نحوه پرداخت خسارت ها چگونه است؟
بیمه گر کدام را پرداخت می‌کند
راننده مسبب حادثه کدام را؟
و در پایان مالک خودرو چه نقشی دارد؟
آیا خسارت افت مدل را هم مالک که هیچ نقشی در تصادف نداشته باید پرداخت کند؟
هزینه وکیل و آیین دادرسی زیان دیده را چه کسی پرداخت میکند؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت خسارت از سوی بیمه با در نظر گرفتن سقف تعهد خواهد بود

بیمه ملزم به پرداخت است اگر راننده مقصر است میتوانید شکایت خسارت کنید

با درود..
در خصـوص موضـوعات مطــروحه حسب موارد اعلامی؛
۱- شرکت‌ بیـمه صـرفا خسارت وارده را به خودرو پرداخت می نماید و در خصوص افت خودرو مسـئولیتی نمی پذیرند..
۲- خسارت ناشی از افت خودرو بر عهده راننده و مالک خودروی مقصر می باشـد..
توضـیح اینـکه با مطالبه خسارت خودرو از بیـمه‌، پس از برآورد میـزان و مبلغ خسارت وارده ناشی از افت قیمت خودرو، می توانیـد دادخواستی مبنی بر مطالبه خسارت افت قیمت خودرو، بطرفیت مالک خودروی مقصر حادثه، با ثبت دفاتر خدمات قضایی جهت رســیدگی در شـورای حل اختلاف محل مطــرح نمایید..

با سلام در صورت داشتن بیمه پرداخت خسارت از سوی بیمه با در نظر گرفتن سقف تعهد خواهد بود خسارت نیز مطابق نظر کارشناس باید پرداخت گردد

در صورت بیمه بودن اتومبیل در حدود تعهدات، بیمه مسئول خواهد بود،نسبت به افت خودرو و هزینه دادرسی و حق الوکاله، محکوم علیه مسئول پرداخت خواهد بود.

با سلام بیمه پرداخت خواهد کرد

بعد ازشکایت خواهان ، پرونده به شعبه ارجاع میگردد و برابر کروکی افسر پرونده، خسارات وارده به شخص و یا خودرو از محل بیمه نامه شخص ثالث قابل پرداخت خواهد بود ( توجه داشته باشید با توجه به سقف انتخابی خسارات مالی توسط بیمه گذار که معمولا حداقل را بجهت ارزانتر شدن بیمه نامه انتخاب مینمایند واشتباه میباشد ، شرکت بیمه نسبت به پرداخت خسارت اقدام مینماید )
اگر خسارت دیده وخودروی ایشان بیمه نامه بدنه نداشته باشند و نخواهنداز محل بیمه بدنه خود استفاده نمایند شما موظف به پرداخت افت قیمت خودرو خواهید شد.
واینکه حتما مالک اتومبیل موظف به پرداخت افت قیمت خودرو باشد، خیر اینچنین نیست ،چراکه اگر در زمان حادثه ،راننده نبوده اند ،پس راننده ی زمان حادثه مکلف به پرداخت هستند مگر آنکه در زمان صورتجلسه و کروکی افسر ،مالک خودرو مشخصات خود را بعنوان راننده اعلام کرده باشند.