با پرداخت کم نفقه چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۵۵ #59020458

با سلام
همسرم حدود ۸ ماهه از پرداخت نفقه خودداری میکنه با دادخواست بنده دادگاه به نفع من، نفقه ام رو طبق نظر کارشناس ماهی ۱ تومن تعیین کرده و پریروز حکم ابلاغیه اومده که محکوم شده نفقه ۸ ماه گذشته به علاوه هزینه خسارت دادرسی و کارشناس رو پرداخت کنه. و منتظرم ۲۰ روز وقت اعتراض تمام شود و حکم رو به اجرا بزارم.
ولی همسرم الان دو سه ماهه، ماهی ۳۰۰ تومن به عنوان نفقه به حسابم می‌ریزه و کم پرداخت می‌کنه که فیش جمع کنه در ضمن همسرم دادخواست طلاق هم دادند.
حال من چیکار میتونم انجام بدم؟
آیا حسابم رو ببندم که دیگه همسرم پول کم به حسابم نریزه (به نیت جمع کردن فیش)
یا اینکه حکم رو به اجرا بزارم اگه اعتراضی از همسرم دیدم بگم پس بقیه نفقه آم کو یا چرا کم به حسابم واریز میکنی؟
راهنماییم کنید چیکار میتونم انجام بدم؟ سپاسگزارم

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می توانید به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید و با توجه به حکم دادگاه مبنی بر ماهی یک میلیون مطالبه باقی مانده نفقه را بنماید و در صورت عدم پرداخت اموال ایشان را توقیف یا خود ایشان را جلن نمایید. فیش سازی به قول شما کمکی به ایشان نمی نماید

باسلام خدمت شما. طبق ماده ۱۱۹۸قانون مدنی کسی ملزم به انفاق است که متمکن از ادن نفقه باشد یعنی بتواندنفقه بدهدبدون این که ازاین حیث دروضع معیشت خوددچارمضیقه گردد.طبق ماده ۱۱تبصره ۲ میتوانیدباتقدیم دادخواست تعدیل اقساط راازدادگاه بخواهید دادگاه باعنایت به نرخ تورم براساس اعلام مراجع رسمی قانونی کشوریاتغییردروضعیت معیشت ودرامد محکوم علیه نسبت به تعدیل میزان اقساط اقدام کند