میتونم از پدر خود شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱۰ #59007281

سلام من ۱۳ سالم هست ایا میتونم از پدر خود شکایت کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ایشان در مورد شما مرتکب فعل یا ترک فعل محرمانه ای شده اند .شما حق شکایت از پدر خود را دارید .
پیشنهاد میشود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

باسلام واحترام .بهتر بود به موضوع شکایت اشاره می شد .علی القاعده پدر ولی قهریست ودر صورت تعدی در ازار واذیت فرزند میتوان از ایشان شکایت وتظلم نمود

بله. اگر مورد آزار و اذیت یا جرمی قرار گرفته اید می توانید شکایت کنید.

بله اگر پدرتان نسبت به شما مرتکب جرمی شده باشد حق شکایت دارید.

با سلام
متاسفانه به دلیل شکایت اشاره ننموده اید
اما اگر شکایت شما مبنی بر آزار و اذیت روحی و جسمی و تنبیه و ضرب و جرح باشد میتوان اقدام نمود

سلام . اگر پدر اقدام مجرمانه ای انجام دادند از نظر حقوقی قابل پیگیری و شکایت می باشد اپا از نظر اخلاقی شکایت از پدر جای تامل دارد

با سلام، بلی، از آنجائیکه آزار جسمی و روحی و کودک آزاری جرم محسوب می‌گردد(درصورتی‌که تنبیه فرزند/طفل متعارف و شرعی نباشد) می‌توان از طریق سازمان‌های مردم نهاد و یا دیگر رویه‌های قانونی طرح شکایت کیفری نمود ....