اعتراض کتبی در مورد نفقه را با چه محتوایی به ریاست شورا تقدیم کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۰ #59000567

ریاست شورا به من گفت اگه اعتراض داری اعتراض خودت ظرف ۷ روز کتبا به شورا اعلام کن تا پرونده برای ۳ کارشناس دیگر ارسال کنیم، بنده بیکارم و در دوره عقدم و مهریه هم ۳ماهی یک سکه میدم و۷۰۰ هزار تومن ماهانه، وام ازدواج خودم و همسرم پرداخت میکنم، ومال منقول وغیر منقول هم ندارم.

اعتراض کتبی خود رابه چه نحو به ریاست شوراتقدیم کنم؟

نمونه متن جهت اعتراض به ریاست شورا نیازدارم؟

رای کارشناس رسمی دادسرا که به ریاست شورای حل اختلاف اهواز تحویل داده است به شرح ذیل است:

احتراما عطف به قرار کارشناسی مورخ ۱۳۹۸/۳/۲۰ پرونده کلاسه...در خصوص دعوی خانم...بطرفیت آقای ...بخواسته مطالبه نفقه به استحضار می رساندکه نفقه زوجه پس از مطالعه دقیق پرونده وبررسی اوضاع واحوال وشئون نامبرده وهمچنین لحاظ قراردادن وضعیت مالی زوج وباتوجه به اینکه زوجه دردوران عقد بسرمیبرند ، بشرح ذیل اعلام میگردد:
۱-نفقه موقه زوجه از تاریخ ۹۶/۱۲/۲۹ لغایت ۹۷/۱۲/۲۹ ماهیانه مبلغ ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ریال جمعا۱۲۰،۰۰۰،۰۰۰ریال
۲-نفقه موقه زوجه ازتاریخ ۹۸/۱/۱ لغایت ۹۸/۳/۳۱ ماهیانه مبلغ ۱۲،۰۰۰،۰۰۰ریال جمعا ۳۶،۰۰۰،۰۰۰ریال
۳-نفقه جاریه زوجه از تاریخ ۹۸/۴/۱ لغایت صدورواجرای حکم بصورت مستمر، ماهیانه مبلغ ۱۲،۰۰۰،۰۰۰ریال

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید از طریق سایت بنیاد از قسمت تنظیم اوراق قضایی کمک بگیرید .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نیزامند به تنظیم اوراق قضایی هستید . در صورت لزوم ارتباط با متخصصیت در میان بگذارید .

سلام . تنظیم لایحه مستلزم پرداخت عزینه است . از طریق تماس با مشاوران محترم سایت یا یکی از همکاران یا خود بنده می توانید درخواست کنید تا لایحه برایتان تنظیم گردد.

اعتراض کتبی خود رابه چه نحو به ریاست شوراتقدیم کنم؟
اعتراض خودتان را کتبی تایپ کنید و به ایشان تحویل دهید البته باید در اوراق مخصوصی باشد که می توانید از عریضه نویسان نیز دریافت کنید
نمونه متن جهت اعتراض به ریاست شورا نیازدارم؟

نمونه لایحه اعتراض به میزان نفقه را در گوگل سرچ کنید موارد فراوانی است اما می توانید نگارش لایحه را به وکیلی بسپارید تا بهتر نتیجه بگیرید