روش محاسبه حقوق بالاتر از حداقل قانونی کار چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۶۹۰ #58987413

سلام.
حقوق قانون کار ۱۸۳۵۰۰۰ تومان است. کارفرمای من ماهانه ۳ میلیون تومان حقوق بهم پرداخت میکرد اخیرا در کارخانه تعدیل نیرو شدم. ایا اداره کار حق مسکن و بن کارگری و عیدانه و پاداش و پایان کار و مرخصی استحقاقی و اضافه کاری من رو بر اساس حقوق ۳ میلیون تومان حساب خواهد کرد یا بر اساس حداقل حقوق قانون کار؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حق مسکن و بن خواربار ربطی به حقوق پایه شما ندارد و عدد ان ثابت هست در خصوص مواردی مثل اضافه کاری و سنوات و عیدی و پاداش هم اگر شما اثبات کنید که ۳ میلیون حقوق پایه بوده، بر مبنا آن محاسبه می شود.

باسلام،مستفادازماده ۸۷آیین دادرسی کاراثبات حقوق ومزایابالاترحداقل دستمزدمصوب شورایعالی کاربرعهده کارگرخواهدبودباتوجه به مبلغ واریزی به میزان سه میلیون تومان اصل براین خواهدبودکه حقوق مبنای شماسه میلیون تومان بوده مگراینکه کارفرمااسنادومدارکی دال برمستتربودن مزایای ضمن کاردردل مبلغ سه میلیون تومان به مراجع رسیدگی ارائه نماید

سلام براساس بیمه و حداقل دستمزد براساس اداره کار صورت میگیرد موفق باشید

با احترام. نسبت به قانون کار نه حقوق شما حقوق پایه شما مد نظر است

با سلام بستگی دارد حقوق پایه شما برای پرداخت بیمه چقدر در لیست بیمه کارفرما لحاظ شده باشد،مبنای محاسبه ی مزایا آن مبلغ خواهد بود.

با سلام .احتمالا با اضافه کار .حق عائله مندی و حق مسکن بوده است

اگر دریافتی کارگر طبق واریزی حق بیمه بیش از حداقل حقوق کارگر تعیین شده باشد بر اساس میبلغ واریزی حق بیمه محاسبه می نمایداگر دریافتی کارگر کمتر از حداقل حقوق تعرفه شده باشد، بر اساس حداقل حقوق تعرفه شده محاسبه میگردد.