تعهدنامه غیر مالی شهرداری به صورت سیستمی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۵۳ #58972531

با سلام در دفتر خانه تعهد نامه به صورت زیر دادم اینجانب همتی مالک پلاک ثبتی شماره فلان که مطابق گزارش شهر سازی دارای تقلیل عرض گذر جنوب از ۱۸ به ۱۲ با اولویت زیر پنج سال می باشد با اطلاع کامل از کاربری پلاک مذکور تقاضای نقل انتقال دارم و متعد و ملزم می گردم در صورت درخواست اجرای طرح هیچگونه اعتراضی در خصوص ساخت و ساز پلاک نداشته باشم و تمام مسئولیت بر عهده خودم بوده و مسئولیتی بر عهده شهرداری نمی باشد. لازم به توضیح است اینجانب مکلف خواهم بود چنانچه قصد انتقال پلاک مذکور به صورت قطعی یا وکالتی را داشته باشم در زمان انتقال پلاک تعهدنامه مزبور را به خریدار پلاک خود تفهیم و انتقال نموده و در رابطه با این تعهدنامه او را قائم مقام خود قرار داده و شهرداری در ارتباط با عدم اطلاع خریدار هیچگونه مسئولیتی ندارد.
الان بنده پلاک مورد نظر را در دفترخانه سند زدم . حالا چگونه باید به خریدار تفهیم و انتقال داد؟ سر دفتر دار گفت زبانی تفهیم کنیم چگونه ممکنه ؟ آیا سیستمی این تعهد انتقال داده می شود ایا در جایی ذکر می شود؟ آیا نیاز به گرفتن اقرار نامه نیست؟ با سپاس

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید به طرف مقابل اظهارنامه ارسال نمایید .