آیا این مورد سوء استفاده از مدارک مسئله حقوقی است یا کیفری؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۰۵ #58924309

با عرض سلام و ادب خدمت وکلا و مشاوران محترم
چند سال پیش از یک از بستگان قرضی گرفتم و پس از چند مدت آن را ادا کردم. اکنون که با ایشان در یک پرونده حقوقی درگیر هستم، متاسفانه ایشان فیش واریزی پول به حساب اینجانب را به عنوان مدرک ارائه کرده است در صورتی که این دعوا هیچ گونه ارتباطی به آن قرض نداشته و من نیز قرض را ادا کردم. متاسفانه حضور ذهن هم ندارم که از چه بانک و چه حسابی قرض ایشان را به حسابشان واریز کرده ام. چه راهکاری ارائه می فرمایین؟ سپاس از همکاری شما

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دلایل و مستدلات تادیه دین را تقدیم نمایید

مستندات و مدارک تادیه دین را تقدیم نمایید.

از طریق بانک تراکنش های حساب های خود را بررسی نمایید. باید سند و مدرکی دال بر بازپرداخت قرض ارائه نمایید.

بادرودوسلام مستندات و مستدلات تادیه دین را تقدیم نمایید.

سلام
جهت اثبات ادای قرض گردش حساب های خود را در حدود تاریخ ادای قرض از بانک دریافت نمایید .

با سلام بدهی قبلی شما و نیز پرداخت بدهی تان به پرونده حقوقی فعلی شما مرتبط نمی باشدضمن اینکه شما میتوانید لیست گردش حساب خود را از بانک یا خودپرداز بانک دریافت نمایید.

با درود مستندات ادای دین خویش را ارائه نمائید.