اگر من ۴ هکتارش رو گندم بکارم اون شخص میتونه از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۵ #58903594

سلام
من با شریکم ۸ هکتار زمین شریکی داریم که هنوز بخاطر مسائل شخصی شریکم حاضر به تقسیم کردن نیست با توجه به اینکه شریکم قصد کشاورزی نداره آیا اگر من ۴ هکتارش رو گندم بکارم اون شخص میتونه از من شکایت کنه؟ چون گفته دوست نداره من بکارم حتی یک مترش رو

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در زمینهای مشاعی شریک باید با رضایت شریک دیگر تغییراتی انجام دهد وبهتر است که این ملک را افراز کنید تا هر کس بتواند بر زمین خود تصرف کند

سلام
بدون اذن و اجازه شریک اجازه تصرف یا کشت ندارید مگر اینکه تقسیم نامه ای مبنی بر افراز و تعیین زمین هر یک از شرکا داشته باشید ، بهترین راهکار ابتدا از طریق حل اختلاف و تقسیم ملک ، سپس صدور اظهارنامه رسمی و در انتها طرح دادخواست علیه شریک میباشد

چون ملک مشاع بوده هر دخل و تصرفی باید با هماهنگی و رضایت همدیگر انجام گردد. شما میتوانید از طریق دادگاه اقامه دعوی نموده و رسما تقاضای تقسیم بفرمایید.

تصرف در مال مشاعی با رضایت شریک امکان پذیراست در صورتی که ایشان رضایت نداشته باشد می تواند علیه شما اقامه دعوی کند

سلام و درود، تصرف در زمین مورد اشاره با توجه به مالکیت مشاعی طرفین در آن بدون اجازه ی شریک مجاز نخواهد بود، توصیه می گردد نسبت به تقسیم زمین شراکتی اقدام کنید؛ آرزوی موفقیت.

چون زمین مشاعی است بدون رضایت شریکتان چنین حقی نخواهید داشت اما میتوانید دادخواست تقسیم زمین مشاعی را ارائه دهید تا نسبت به سهمتان تعیین تکلیف شود

درود ـ باتوجه ب اینکه ملک مشاع است تصرف بدون اذن شریک جایز نیس و ایشان حق طرح دعوی علیه شما را داراست. موفق باشید