اگر مجازات به حالت تعلیق دربیاید شاکی میتواند اعتراض کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۷۹ #58890678

من شکایت ترک انفاق کیفری داشتم
دادگاه حکم به یکسال حبس تعزیری داده و در ادامه حکم نوشته با توجه به شرایط خاص متهم تا یکسال تعلیق میشود که اگر مرتکب حد و قصاص و دیه شد تا یکسال مجازات ار دو جرم رو باید متحمل بشه.
و هیچ مجازات نقدی براش در نظر نگرفتن. من باید اعتراض کنم رو این حکم؟ و چه ادله ای بیان کنم که مجازاتش از این حالت تعلیق خارج بشه. البته از اذرماه ۹۷محکوم به پرداخت دیه هست و تا اذر ۹۸مهلت داره برای پرداخت اما حکم صادر شده برای دیه قبل از این حکم هست ایا میتونم به اون استناد کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله اگر فرصت اعتراض منقضی نشده باشد میتوانید اعتراض نمایید و در مدت اغاز تعلیق نباید مرتکب جرمی شوند نه قبل و بعد از آن ،در این مدت اگر مرتمب جرمی شوند تعلیق بی اثر می شود ولی اگر در گذشته جرمی مرتکب شده بودند ممکن بود به علت سوپیشنه حکمشان معلق نشود

با سلام شما میتوانید اعتراض خویش را مطرح نموده و ادله خویش را به صورت کامل عنوان داشتند و در صورت نیاز می توانید لایه ای نیز توسط احد از وکلای دادگستری تنظیم نمایید