بدلیل سلب آسایش من چه راهکار قانونی را می توانم در پیش بگیرم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۰۸ #58878953

با سلام
من عمویی دارم که از لحاظ روانی فاقد تعادل است و مشکلات شخصیت دارد. متاسفانه ایشان برای من مشکلاتی را ایجاد کرده اند بدین صورت که :
من از سال ۱۳۹۵ که مشغول به کار شده ام تا کنون سه بار در محل کار دچار مشکل و درگیری با همکارانم شده ام و مجبور به تغییر شغل شده ام و پس از تحقیق از زبان بعضی از هم کارانم متوجه گردیده ام که عمویم با همکارانم در تماس بوده است و انها را به درگیر شدن به جهت ناراحت کردن و ازار من تشویق می کرده. به طوری که مجبور به استعفا گردیده ام. ایشان حتی از آنجایی که ما در آپارتمان زندگی می کنیم با بعضی از همسایگان من در تماس هستند و انها را تشویق به سر و صدا و سلب آسایش و ایجاد مزاحمت می کنند که به طوری که همسایه طبقه بالا در ساعات نیمه شب و بامداد زمانی که همه خوابیده اند اقدام به رها کردن یک جسم سنگین از بالا به کف منزلشان که سقف منزل ما می شود و قالی بافتن و شکستن قند و گردو و بادام در طول روز و محکم به هم کوبیدن درب منزلشان و درب ساختمان در تمام ساعات شبانه روز می کند. و موارد مشابه از سایر همسایگان
خواهشمند است از انجایی که عموی من از طریق تلفن و واتساپ اقدام به اعمال این چنینی می نمایید به بنده راهنمایی بفرمایید من چه راهکار قانونی را می توانم در پیش بگیرم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید تحت عنوان مزاحمت قابل پیگیری است

باسلام. درصورت توانایی اثبات، میتوانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید.

با احترام بااثبات قضیه امکان پیگیری است.

سلام شما میتوانید شکایتی تحت عنوان مزاحمت مطرح نمایید .

از طریق اسکرین شات پیامها نسبت به شکایت از ایشان و به استناد شهود از مزاحمت همسایه هامی توانید شکایت نمایید

سلام .بااثبات قضیه امکان پیگیری است.

باسلام
باثبات موضوع وشهادت همسایه ها به عنوان مزاحمت قابل پیگیری است