اگه دختر ۱۹ ساله بخواد از خانواده اش جدا بشه و مستقل بشه، خانوادش چه اقدامات قانونی میتونن انجام بدن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۰ #58850913

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم اگه دختر ۱۹ ساله بخواد از خانواده اش جدا بشه و مستقل بشه برای همیشه و خانواده اش پیداش نکنن خانوادش چه اقداماتی میتونن انجام بدن؟ مثلا چک کردن حساب بانکی پرینت خط ها و برنانه های مجازی! میخواستم بدونم چیکار باید کرد که خانواده پیدا نکنه و تمام راه های پیدا کردن قطع بشه پلیس یا پلیس فتا جه اقداماتی میتونه انجام بده

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل اینکه در سنت و عرف جامعه ما دختر و پسر معمولا تا روز ازدواج در کنار خانواده زندگی میکنند لذا در صورت اختیار نمودن زندگی مجزا مخصوصا برای دختران ( به دلیل عدم امنیت حیثیتی ) در این مواقع خانواده از طریق کلانتری و دادگاه اقدام به پیدا کردن فرزند مینماید که با دستور دادستانی اقدام صورت خواهد گرفت .

سلام
حق هیچگونه اقدام قانونی را ندارند فقط برای ازدواج شما باید از پدرتون اجازه بگیرید

با سلام
خانواده اعلام مفقودی نموده و دادستان پیگیری های لازم برای شناسایی محل اقامت یا مخفیگاه دختر را انجام خواهد داد

با سلام
خانواده اعلام مفقودی نموده و دادستان پیگیری های لازم برای شناسایی محل اقامت یا مخفیگاه دختر را انجام خواهد داد