برای طلاق با بذل کامل مهریه و نفقه؛ آیا پرونده های تهدید و توهین و دسترسی غیر مجاز زوج کفایت می کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۹ #58835447

با سلام من زوجه هستم که مدت دو سال پیش عقد کردم و دو ماه بعد از عقد متوجه روانی بودن زوج شدم
این حالت روانی بودن زوج به گونه ای است که توهین و تهدید می کند بعد عذرخواهی
زوج به خاطر تهدید و توهین و تخریب ملکی و دسترسی غیر مجاز در دادگاه های کیفری پرونده دارد که خودم برایش تشکیل دادم
زوج در قبال طلاق درخواست پول کرده و به هیچ طریقی حاضر به طلاق نیست
من باکره هستم و ۱۰۰ سکه ام را به اجرا گذاشتم
من همان دو ماه اول بعد از عقد تصمیم به جدایی گرفتم حالا برای طلاق با بذل کامل مهریه و نفقه آیا پرونده های تهدید و توهین و دسترسی غیر مجاز زوج کفایت می کند؟
توهین و تهدید و دسترسی غیر مجاز زوج در دادگاه توسط دادیار محرز و مسلم شده و هنوز جلسه دادگاه کیفری آن برگزار نشده
آیا این جلسات دادگاه بعد از اینکه حکم قطعی شد عسر و حرج من را اثبات می کند؟
آیا همین الان می توانم درخواست طلاق بدهم قبل از قطعی شدن حکم های زوج؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. چون رای قطعی کیفری هنوز نگرفته اید نمیتوانید از آن جرایم بر علیه ایشان در دادخواست طلاق استفاده کنید ولی با وجود این امر مانعی در اینکه شما دادخواست طلاق بدهید وجود ندارد.