توهین پدر به پسر چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #58828861

با سلام
پدر من از بچگی من مورد ضرب و شتم و توهین قرار میداد الان هم که ازدواج کرده ام باز جلوی همسر من بنده را مورد توهین قرار میدهد !من میتوانم شکایت کنم و در اینصورت رای قاضی نسبت به این موضوع چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی‌اگر توهین به دیگری شامل حد قذف(نسبت دادن زنا و یا لواط) نباشد، برای آن جزای سنگین در نظر گرفته نمی‌شود. شلاق تا ۷۴ ضربه و پرداخت جزای نقدی از ۵۰ هزار تا ۱ میلیون ریال از مجازات توهین ساده به شمار می‌رود.

توهین وصف کیفری دارد ، میتوانید با معرفی شهود اثبات نمایید،
ولی مستحضر باشید که رابطه پدر و فرزندی به مراتب بالاتر از مسایل حقوقی است، دست پدرتان را ببوسید ایشان مطمنا با توجه به تجربه بالاتری که دارند در رفتار خود تجدید نظر خواهند کرد.

سلام
در خصوص توهین ایشان می توانید شکایت نمایید که محکومیت ایشان تا ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود
در خصوص ضرب و شتم نیز در صورتی که آثار آن در بدن تان وجود داشته باشد ضمن اخذ نظریه کارشناس پزشکی قانونی می توانید نسبت به مطالبه دیه اقدام نمایید

با سلام امکان شکایت وجود دارد حداقل دو شاهد نیاز دارید و باید کلمات توهین آمیز دقیقا در شکواییه و اظهارات شما ذکر گردد.
معمولا مجازات این جرم تعیین جزای نقدی است.

سلام
امکان طرح شکایت با استناد به شهادت شهود دارید
اما اصولا در موارد مشابه پرونده جهت سازش به کلانتری یا شورا ارسال می شد

با سلام
می توانید با استناد به شهادت شهود بابت توهین و فحاشی از پدرتان شکایت کنید و مجازات فحاشی چنانچه نسبت دادن زنا یا لواط نباشید ( حد قذف که مجازات آن ۸۰ ضربه شلاق است) تا ۷۴ ضربه شلاق است.