در صورت فوت آنها اموالشان قانونا به من می‌رسد یا به خواهر یا برادر آنها که در ایران هستند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۸ #58828345

با سلام.
من یک مرد مجرد هستم که در کشور بلژیک زندگی‌ می‌کنم. مادرم به همراه ناپدری هم در کشور بلژیک زندگی‌ میکنند که هردو بیمار قلبی هم میباشند.
مادر و ناپدری من فرزندی به جز من ندارند. هردوی آنها املاکی در ایران دارند. سوال من این هست که در صورت فوت آنها اموالشان قانونا به من می‌رسد یا به خواهر یا بردار آنها که در ایران هستند؟ اگر که من وارث قانونی آنها نیستم پس راه حل چی‌ هست یا چه اقدامی باید کرده شود در این زمان که آنها هنوز در قید حیات هستند؟ با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارث هر کسی فقط به وارث خودش می رسد مگر اینکه در زمان حیاتش به شما منتقل کنند.

ناپدری باید اموال خود را به شما صلح عمری کند.

اموال مادرتان که نسبت به سهم به شما به ارث خواهد رسید اما اموال نا پدریتان خیر میتواند تادر قید حیات هستند به شما صلح نمایند.

درودبرشما
شماازمادرتان ارث میبرید وازناپدری ارث نمی برید مگراینکه ناپدری قبل از مادرشمافوت کندکه دران صورت مادرشماازوی ارث میبرد وشماازمادرتان. راه حل مناسب صلح عمری است.

با سلام
اگر ناپدری شما قبل از مادرتان فوت نماید که در آن صورت هم مهریه مادرتان و هم یک چهارم کل ارث ناپدری به مادرتان تعلق خواهد گرفت و پس از فوت مادر کل اموال ایشان به شما خواهد رسید اما در صورت عکس ماجرا سهم الارثی از ناپدری به شما نخواهد رسید و قسمتی از ارث مادرتان نیز به ناپدری می‌رسد.
هبه یا انتقال مالکیت در قید حیات دو مورد از راه حلهایست که می‌توان پیشنهاد نمود.
مؤید باشید

دوست عزیز
شماازناپدری خود ارث نمیبرید وخواهرو برادر ایشان ازوی ارث مگر قبل ازفوت اموال خودرادرقالب بیع یاهبه بشماانتقال دهند

با سلام و احترام
از اموال مادر خود ارث میبرید
ولی از اموال ناپدری ارث نمی برید
ولی میتوانید از آنها درخواست داشته باشید تا اموال خود را به نام شما انتقال دهند.