با شکایت صاحبخانه جهت تخلیه ملک چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۶۰ #58819495

سلام من مستاجر هستم و یک سال است که این ملک را به نرخ ۱۰۰ میلیون پول پیش و ماهانه ۲ میلیون تومان اجاره کردم و در این مدت کلیه وظایف مستاجری را به جا اوردم و اجاره هم سر وقت پرداخت کردم صابخونه برای تمدید سال جدید مبلغ ۴ میلیون و پانصد هزار تومن میخواد و این مبلغ خیلی زیاده و من قبول نکردم و گفتم تا ۳ میلیون و پانصد حاظرم بدم اما باز قبول نکرد و گفت باید تخلیه کنی منم طبق مصوبه ای که برای کرونا دادن تخلیه نکردم و الان ۲۰ روز از تاریخ قرار داد گذشته و صابخونه از من شکایت کرد و امروز اولین جلسه در حل اختلاف بود که من رفتم اما صابخونه نیومد وقتی من پرسیدم تکلیف من چیه اونجا قاضی حل اختلاف به من گفت چی میشه هیچی اگه صابخونت میومد که حکم تخلیه همین الان میدادم منم گفتم ایا مدرکی داره که من تخلیه کنم گفت بله تاریخ قراردادت تموم شده مدتت یکسال بوده الانم ملکشه دوست نداره تمدید کنه نمیخواد اجاره بده از لحاظ شرعی هم درست نیست منم گفتم پس این همه میگن دولت طرح داده واسه مستاجرا گفت نخیر هیچی نداده دولت هیچی نگفته الانم برو تا بعد خودش بیاد ببینیم چی میکنه الان میخوام بدونم ایا حل اختلاف میتونه همچین کاری کنه بدون مدرکی از صابخونه بخواد حکم تخلیه بده یعنی این همه میگن دولت گفته یک سال خودکار تمدید میشه همش الکی بوده اگه بره حکم تخلیه بهش بدن من چیکار کنم ترو خدا یه راهنمایی بکنید همسرم بارداره و شرایط اسباب کشی ندارم ممنون میشم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مصوبه ستاد ملی کرونا تمدید شده است

سلام وقت بخیر
در صورتیکه ایشان بتوانند نیاز شخصی و یا تخلف مستاحر را اثبات نمایند میتوانند در خصوص تخلیه اقدام نمایند.

سلام
اصولا قرارداد اجاره بطور قانونی تمدید می شود و حسب مورد ۲۰ الی ۲۵ درصد به مبلغ ان اضافه میشود مگر انکه موجر بتواند با اثبات تخلفات مستاجر و یا نیاز شخصی و ... موفق به اخذ دستور تخلیه شود

قراردادها قابل تمدید بوده مگر موجر دلایلی همچون اثبات نیاز شخصی خود را ارائه دهد.

باسلام
قرارداد اجاره مطابق مصوبه دولت با افزایش اجاره بها به نرخ مصوب به صورت خودکار تمدید میشود مگر درمواروی که صاحبخانه موارد استثنا را اثبات نماید که در این صورت حکم تخلیه داده می شود

باسلام
قرارداد طبق مصوبه ستاد کرونا خود کار تمدید می شود مگر در مورد استثنایی قابل تخلیه است
درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر مشاوره انلاین یا تلفنی رزرو کنید

سلام در صورت وجود شرایط لازم طبق مصوبه هیات دولت در خصوص کرونا،شورای حل اختلاف حق صدور دستور تخلیه ندارد.