یکی از برادران به بنده وکالت بلا عزل داده اند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #58815339

با سلام بنده یک منزل ورثه ای از پدر دارم که تمام خواهران برادران(شامل ۵ دختر و ۷ پسر ) هستیم. کل آنها جز یکی از برادران به بنده وکالت بلا عزل داده اند تکلیف من و آن برادر چه می شود

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
منظور شنا از دادن وکالت بلاعوض ، بابت چیست ؟ آیا برای اینکه شما مالک این خانه شوید ؟ یا اینکه برای انجام کارهای اداری و فروش خانه ؟
لطفا شفاف سازی نمایید

سلام
اگر هدف شما تقسیم منزل بین ورثه می باشد اقدام به طرح درخواست صدور گواهی انحصار وراثت نموده و پس از انحصار وراثت یا با رضایت برادر دیگر اقدام به فروش منزل به دیگری یا خود ایشان نماید و یا در صورت عدم همکاری ایشان دادخواست تقسیم مال مشاع بدهید.

سئوالتان مبهم است . اعطای وکالت به معنای اثبات مالکیت شما نیست . اگر ادعای مالکیت دارید باید با ارائه مدارک ادعایتان را تنفیذ نمائید .