ایا پزشکی قانونی مجاز است از حکم صادره از دادسرای انتظامی نظام پزشکی پیروی نکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۴ #58813503

با سلام.شکایتی از یک پزشک کرده ام.دادستان نظام پزشکی دستور بر قصور پزشک آن پزشک صادر و جهت صلح‌و‌سازش به شورای حل اختلاف پزشکی ارجاع داده است.بنده صلح و سازش نکردم و قاضی شورای حل اختلاف پرونده را به دادسرا عمومی و انقلاب ارجاع داد.قبل از آن نامه ای به پزشکی قانونی جهت (تعیین میزان ارش)صادر کرد.بنده به پزشکی قانونی مراجعه کردم ولی پزشکی قانونی بجای تعیین میزان ارش نامه داده که (قصور محرز )نشده یعنی بجای تعیین میزان ارش کلا قصوری که دادستان نظام پزشکی محرز دانسته را زیر سوال برده آیا پزشکی قانونی چنین اختیاری دارد که بجای تعیین میزان ارش کلا قصور را زیر سوال ببرد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

احراز تخلف پزشکی قانونی با قاضی پرونده است و در قالب تمرد از دستور قضایی قابل رسیدگی است

سلام تشخیص قصور پزشکی با دادسرا است مگر اینکه در قرار کارشناسی بررسی این موضوع از پزشکی قانونی خواسته شده باشد می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید

بر اساس مستنداتی که دارید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض و خواهان تعیین میزان خسارت شوید.

پزشکی قانونی در واقع کارشناس رسمی هست و تعیین میزان صدمه وارده که مستوجب دیه یا ارش است را به عهده دارد و خارج از دستور قضایی حق اظهار نظر ندارد. تصمیم نهایی به بروز خسارت در اثر تقصیر به عهده مقام قضایی رسیدگی کننده به پرونده است نه پزشکی قانونی و نه دادستان.

با سلام،خیر پزشکی قانونی صلاحیت اظهارنظر قضایی ندارد،صرفا میزان درصد صدمات را مشخص میکند.

باسلام
خیر پزشکی قانونی چنین حقی ندارد