به هنگام توقیف گوشی خانوم کل گوشی در پلیس فتا مورد بررسی قرار میگرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۱۶ #58806996

دریک پرونده طلاق شوهرشون نیز به تلافی از خانومش به عنوان رابطه نامشروع شکایت کزده و اقدام به توقیف گوشی همسرش کرده و از اونجایی که خط کاری خانوم متعلق بنام خودش نبوده شوهرش پرینت مکالمات خط رو گرفته واز دوتا ازمشتریان این خانوم که اقا هم بودن شکایت کرده و اسامی شون در دادخواست قید شده ایا در پلیس فتا کل گوشی مورد ببرسی قرار میگرد یا فقط بصورت موردی به دنبال پیام یا عکس یا مدرکی از اون دوتا اقا هستن یا کل اون گوشی مورد بررسی قرار میگرد از اونجاییکه فقط تماس کاری بوده و اس ام اس خاضی هم بین این خانوم و مشتریان اقا نبوده ایا شوهر می تواند اتهام رابطه نامشروع رو به خانوم خودش که دادخواست طلاق داذه وارد کند؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به متن شکایت شوهر از دونفر آقا به عنوان افراد مرتبط با همسرش قطعا قاضی تحقیقات از گوشی خانوم را بر اساس آن دو نفر و شماره های مرتبط با آنها اعلام کرده است مگر اینکه شوهر موضوعات را به صورت کلی و فساد و روابط خارج از عرف همسر خود بیان کرده و قاضی نیز دستور بررسی کلی را داده باشد. علی ایحال معمولا قضات با توجه به حفظ حریم خصوصی افراد و حفظ شئونات اسلامی دستور خود را محدود به درخواست شاکی که همان ارتباط آن دو نفر بوده معطوف می نماید که بر فرض بیانات شما در سوال روابط آن خانم و آن دو نفر در حد کاری بوده که از طریق پیامک ها و متن های رد و بدل شده به راحتی قابل استناد بوده و جای نگرانی نمی باشد. و به طریق اولی اگر اقراری و یا ادله دیگری ارائه نشود در پرونده موضوع ارتباط نامشروع رد خواهد شد.
با درود فراوان /

اگر پیامکها و پیامهای ارسالی کاری بوده جای نگرانی نیست و اگر موارد دیگری در پیامکها باشد باید برای قاضی علم حاصل شود

با سلام و ادب
اگر تماسها و پیامک ها در ارتباط با کار باشد،نمی توان رابطه نامشروع را اثبات نمود.

درود
اگر پیامکها صرفا کاری بوده رابطخ نامشروع نمی باشد.

بستگی به محتوای پیامک داره

با تفاسیری ک شما کردید جلی نگرانی وجود ندارد در مخابرات هم طبق دستور قاضی در همان موارد خاص بررسی می گردد.

درود بر شما، باید دید قاضی در چه خصوص دستور صادر خواهد کرد، لکن در خصوص بررسی نیز، با این تفاسیر جای نگرانی نیست.