میزان دیه تاندون انگشت دست چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۵۸ #58783211

سلام.
چاقو به پشت دست من خورده و تاندونهای انگشت های اشاره و وسط پاره شده و انگشت سبابه هم اسیب دیده که عمل کردم(نمیدونم چندتا بخیه خورده). با توجه به این که این اتفاق تو ماه حرام افتاده و با چاقوی بلند بوده میزان دیه چقده و جریمه‌ی ضارب چجوری میشه؟؟ ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید برگه پزشکی قانونی رویت گردد
ماه حرام نیز در جراحات بی تاثیر است

سلام علیکم
دیات و ارش با نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه و نوع و میزان و مدت جزا و حبس شخص ضارب نیز توسط دادگاه تعیین می شوند که پس از تعیین درصد دیه و با توجه به وقوع جرم در ماه حرام میتوان محاسبه نمود