آیا بابت مهریه بازداشت میشوم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۰ #58776750

با سلام خدمت وکیل های عزیز
سوال بنده این هست
خانمم حق حبس داره برای مهریه اقدام کرده ولی ثابت نکرده که من درآمدی دارم یا نه هیچی به نام من نیست گردش حساب هم ندارم من الان دارم ماه ۴۰۰ تومن نفغه میده ماه ۵۰۰ تومن هم قسط بانکی دارم به دادگاه گفتم درآمد من یک میلیون ۳۰۰ تومن هست سکه الان دوازده میلیون شده اقساط هر چند وقت برام صادر میشه که پرداخت کنم اگر سکه را پرداخت نکنم بازداشت میشم چون الان قانون عوض شده برای مهریه بازداشت نداره آیا بازم بازداشت میشم یا نه چون نمیتونم پرداخت کنم ممنونم از وکیل های عزیز ..

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
از آنجاییکه مهریه حق دینی محرز و مسلم زن می باشد، پس از محکومیت مرد و درخواست اعسار از پرداخت آن.. در صورتیکه ناتوان از پرداخت اقساط باشید، مجددا می توانید با ارائه مستندات و دلایل کافی، درخواست تعدیل اقساط را از دادگاه مربوطه بخواهید..
حال اگر در موعد مقرر اقساط تعیینی را پرداخت نکنید، خانمتان می تواند بلحاظ عدم تادیه و پرداخت اقساط معینه مهریه، جلب شما را از دادگاه بخواهد..
موفق باشید..

با سلام
صرفا با تغییر اوضاع و شرایط اقتصادی ، میتوانید دادخواست تعدیل اقساط را بدهید...

سلام ..
متاسفانه ، مهریه دینی است که بر عهده ی شماست ، در صورت عدم پرداخت اقساط در مواعد معینه ، زوجه می تواند جلب شما را بگیرد ولی با ارائه دادخواست تعدیل و ارائه ی مستندات ، احتمال طولانی تر شدن مواعد پرداخت ، وجود دارد .

با سلام
در این خصوص قضات نظر متفاوتی دارند .و نمیتوان مبلغ دقیق را بیان کرد.اما بعد از صدور رای اعسار میتوانید از رای صادره تجدید نظر خواهی کنید.

بسته به نظر دادگاه است، از ده ماه یک سکه و بیشتر تا ۲۰ ماه یک سکه هم داشتیم.بسته به توان مالی شما

میزان اقساط مهریه از سوی قاضی تعیین میشود . در حال حاضر پرداخت هر ۸ ماه تا یکسال برای ۱ سکه متعارف است .