آیا از طریق دوربین مداربسته میتوان سارق رو پیدا کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۸۰۲ #58747369

سلام
من یک سوپرمارکت و پروتئینی دارم. دیروز صبح یک نفر اومده جلوی مغازه ام که بسته بود. یک کارتن ماست بنده رو که از شرکت پخش اورده بودند و گذاشته بودند کنار مغازه بسته شده ام دزدیده و دوربین مداربسته جلوی مغازه ام تصویران دزد رو ضبط کرده ولی نمیشناسمش که کیه ایا میتوانم از طریق پلیس اگاهی اقدام کرده و در دادسرا شکایت کنم با توجه به اینکه ان دزد رو نمیشناسم کیه؟

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید طرح شکایت نمایید به استناد فیلم دوربین

سلام بله چهره طرف مشخص باشه قابل پیگیری است و باید شکایت سرقت رو مطرح نمایید

بله
اگر دوربین شما یا مغازه های اطراف شما چهره را خوب گرفته باشد بله امکان پذیر است و شما بعد از طرح شکایت سرقت و ارجاع به آگاهی از روی چهره پیگیری می شود

باسلام بله شما میتوانید با ضبط تصویر دوربین مداربسته و گزارش کلانتری شکایت بر علیه ناشناس مطرح نمایید.

پلیس آگاهی سیستم چهره شناسی دارد و با مشخصات ظاهری اسم و مشخصات افراد قابل رد یابی هست و شما اگه نگران پولتون هستین شکایت نکین

بله میتوانید از طریق دوربین و شناسایی هویت باید اقدام شود

بله از طریق چهره نگاری قابل شناسایی می باشد