ایشون قصد شکایت دارند؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۶۸ #58711794

سلام.مرداد ماه من ارایشگاه رفتم و چون اطلاعات بورسی داشتم صاحب ارایشگاه از من مشورت خواست.ایشون خودشون حساب داشتن و قرار شد من براشون خرید و فروش کنم و ده از سود من بدن ایشون چون رمزشون اشتباه ود پول رو حساب من واریز کردن و گفتن که پیگیر کد هستن و به دلیل شلوغی ثبت نام نوبت ایشون اخر شهریور شد بعد از چند ماه این خانم پولشون رو کامل میخان بدون قبول کردن ضرر...من قرار بود سهام بخرم وقتی کد گرفتن انتقال بدم من همون اول با ایشون ا تمام حجت کرده بودم که این کار ریسک داره ...
ایشون قصد شکایت دارن و من گفتم بهشون که تعداد سهامتون در قیمت روز پرداخت میکنم چه با سود چه با ضرر.لطفا راهنمایی کنید
اول این که من از ایشون قرض نکردم که بخام تمام پول پرداخت کنم.مبلغ هم ۱۵ میلیون بود

مشاوره حقوقی بورس
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان مدعی است و باید ادعای خود را اثبات کند.

با سلام. ابتدا ایشان باید ادعای خود را ثابت کنن و شما بعد از آن مدارک لازم را برای دفاع از خود ارائه نمایید .

با توجه به اینکه مبالغ به حساب شما واریز شده است ایشون می توانند دادخواست مطالبه وجه بدهند و شما باید برای رد ادعای ایشون دلایل خود را ارائه دهید

با احترام باید بتوانید اثبات کنید و اگر شاهدی دارید بهتر اثبات صورت میپذیرد

"با سلام"
به هر حال واریز به حساب شما صورت گرفته و باید ادعای خود را اثبات نمایید در غیر اینصورت مسئولیت استرداد وجه با شماست

سلام و عرض ادب
اگر دادخواست مطالبه وجه علیه شما بدهند به نظر من محکوم می‌شید زیرا که ادعای شما با تعیین سود معین از نظر شرعی و قانونی ایراد دارد و نمیتوانید به توافق خود استناد کنید

درود
باتوجه به اینکه مبلغ به حساب شما واریز شده و مدیونیت درقبال طلبکار محرز وباید پول واریزی رو به ایشان انتقال داد در صورتی که ادعا دارین پول به علت نوسانات بورسی کاهش یافته باید ادعاتون اثبات کنید