آیا شکایت در مورد پیام های تلگرامی توسط دادگاه پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۰ #58707372

سلام
من با یکی تو تلگرام بحث های بدی داشتم میخوام بدونم ایا اگر شکایت کنم شکایت پذیرفته میشه یا رد میشه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استفاده از چت های خصوصی به تنهایی قابل پیگیری نیست مگر اینکه همراه با مدارک و قرائنی باشد که موجب اقناع وجدان قضایی گردد

باسلام
بحث کردن در فضای مجازی میتواند مصدایق بسیاری داشته باشد
برای مثال چنانچه الفاظ به کار رفته در غالب قذف یا توهین یا افترا یا عناوین مجرمانه دیگر بوده باشد قابل شکایت بوده و شما میتوانید در دادسرای رسانه اقدام به طرح دعوا نمایید.
توجه داشته باشید اگر شما نیز الفاظی به کار برده باشید که عنوان مجرمانه دارند طرف مقابل هم میتواند علیه شما شکایت نمایید.

اسکرین شات اگر موجب علم قاضی شود سبب اثبات جرم میششود

با سلام
استفاده از اسکرین شاتهای چت به عنوان اماره قضایی در صورتی که موجب حصول علم قاضی گردد می تواند مستند احراز جرم و صدور رای شود .