از من درخواست مطالبه ضرر و زیان شده،چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۱ #58706487

سلام
بنده خودرویی به یه بنده خدایی فروختم، ایشون موقع خرید ماشین با رویت کامل خریداری کرده و اطلاع کامل داشت که جلو ماشین به علت سوختگی رنگ شده، بنده خواستم یک قولنامه بنویسم که ذکر کنم ماشین رنگ دارد اما ایشان اجازه نداد که بنویسیم، حال ایشان رفته بعد مدتی شکایت کرده که ماشین رنگ داشت و به بنده نگفتن ماشین کارشناسی کرده، گفته که ۴ میلیون باید بنده ضرر زیان بدم، بنده هیچ اطلاعی ام از شکایت نداشتم چون ادرس ابلاغیه اشتباه داده شده، ابلاغیه جایی دیگر رفته تا اینکه متوجه شدم جلوی فروش اموالم گرفته شده و رفتم شورای حل اختلاف گفتن که حکم غیابی اجرا شده خواهشمندم راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چونرای صادره غیابی بوده . حق اعتراض شما محفوظ هست . ازطریق شهود ثابت کنید که از رنگ شدن ماشین اطلاع داشته

با سلام
باتوجه به غیابی بودن رای شما میتوانید تقاضای واخواهی نمایید
درخصوص رنگ ماشین هم باید با شهادت شهود ثابت کنید که وی از این قضیه اطلاع داشتن وباعلم به آن معامله انجام شده است