چرا مستقیم برایم در دادسرا پرونده تشکیل شده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۳۰ #58675531

با سلام دیروز پیامکی واسم اومده با این متن

آقای .... پرونده شما با شماره ... و شماره بایگانی .... به شعبه ... دادیاری ... ارجاع شد
۱. اگر شکایتی شده باشه ازم روز یکشنبه حضوری برم به این شعبه دادیاری یا منتظر ابلاغیه از طرف دادگاه از طریق ثنا یا حضوری باشم؟
۲. مگر ابتدا جهت تشکیل پرونده به کلانتری احضار نمیشم و در کلانتری پرونده تشکیل نمیشه و بعد بره دادگاه؟
۳. محل این شعبه دادیاری داخل دادسرا هست یا دادگاه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد می‌شود به سایت عدل ایران مراجعه کنید و پیگیر باشید
این پیامک فقط برای اطلاع است
و برای حضور به شما از طریق ابلاغیه یا تماس از کلانتری اطلاع داده خواهد شد
پرونده های کیفری معمولا ابتدا در دادسرا تشکیل شده و برای تحقیقات به کلانتری ارجاع می‌شود

شعب دادیاری و بازپرسی در دادسرا می باشد شکایتها میتوانند از طریق دفاتر قضایی ثبت شوند شما میتوانید صبر کنید تا از طریق ثنا به شما ابلاغ شود ولی اگر دلواپسی دارید میتوانید حضوری از دادسرا پیگیری کنید و این پیامک فقط جهت اطلاع هست و نه الزام به حضور

به اطلاع رسانی اشخاص در سایت عدل ایران مراجعه کنید

باید منتظر صدور ابلاغ باشید.از طریق ثنا و ارسال پیامک اطلاع رسانی خواهدشد.

۱- این پیامک تنها برای اطلاع رسانی بوده و نیازی به حضور شما نمیباشد. باید منتظر احضاریه باشید که ازطریق ثنا به شما ابلاغ خواهدشد.
۲- شکایت میتواند از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و به دادسرا ارجاع شود . در صورت صلاحدید بازپرس یا دادیار امکان ارسال به کلانتری برای انجام تحقیقات وجود دارد .
۳- شعب دادیاری و بازپرسی در دادسرا می باشد .

به دادسرای مربوطه مراجعه نمایید

باسلام
بهتر است از شعبه دادیاری در دادسرا اقدام به کسب اطلاع نمایید
پرونده میتواند از دادسرا یا کلانتر آغاز گردد