مستقل شدن دختر چگونه انجام می شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۵۰ #58652490

سلام من ۲۰سالمه بهم تجاوز هم شده از خانوادم حالم بهم میخوره اجازه هیچ کاری رو بهم نمیدن میخان به زور ترمیم کنن بعد شوهرم بدن ایا راهی هست که از اونا جدا شم و مستقل زندگی کنم توانایی مالی دارم اگه بی خبر از خونه برم بده یا میندازنم زندان؟ لطفا کمکم کنین دیگه بریدم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
در سنی هستید که میتوانید مستقل زندگی کنید و مشکلی و منع قانونی ندارد .

با سلام

سن رشد ۱۸ سال تمام هست وشما می توانید برای خود تصمیم بگیرید ومستقل زندگی کنید وهمچنین می توانید با یک روانشناس هم صحبت کنید واز کسی که به شما تجاوز کرده با ارائه ی مدرک پزشکی قانونی به خاطر ازاله بکارت شکایت کنید

سلام
وقت بخیر
شما خانمی عاقل و بالغ هستید و می توانید مستقلا برای امور زندگی خود تصمیم گیری نمایید. در صورتی که شخصی از خانواده برای شما ایجاد مزاحمت می نماید و یا مورد پرونده کیفری و جرمی که علیه شما واقع شده است را می توانید با آماده کردن مدارک طرح شکایت نمایید

با سلام. با توجه به اینکه به سن قانونی رسیدید، می‌توانید زندگی مستقلی داشته باشید و در صورتی که از این جهت مورد اذیت و آزار قرار گیرید میتوانید علیه هر شخصی که از شما سلب آرامش می‌کند شکایت کنید.
در مورد تجاوز هم در صورتی که ادله ای داشته باشید میتوانید اقدامات قضایی علیه متجاوز انجام دهید.

سلام
سن شما قانونی است و عاقل و بالغ هستید و میتوانید برای زندگی خود تصمیم بگیرید.

سلام ، شما میتونید مستقل زندگی کنید و صرفا برای ازدواج نیاز به اجازه پدر (یا دادگاه) خواهید داشت ، توصیه میکنم از مشاور خانواده کمک بگیرید چون این موضوعات خارج از فضای دادگاه و حقوق حل بشه برای شما خیلی بهتر خواهد بود

به لحاظ قانونی با توجه به سن قانونی جهت استقلال نیاز به مجوزی از مرجعی ندارید ولی شاید بهره گرفتن از مشاورهای خانواده برای تصمیمات مناسبتر برایتان مفیدتر باشد.
موفق باشید