آیا مادرشان از زمین ارث میبرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۶ #58644058

سلام
همسرم ۱۰۰۰ متر از سه قواره زمین به متراژ ۴۵۰۰ متر را به ارث برده و بنا به دلایلی خواهر و برادرها میخواهند از طریق افراز سه قطعه ۳۰۰ متری بهش بدهند از انجاییکه سهم همسرم در توقیف مهریه من هست ایا انها میتوانند اینکار را بکنند؟ چهار برادر و یک خواهرند. ممنونم

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
امکان دخل و تصرف توسط وراث بدون رضایت سایرین امکان پذیر نمی باشد و در صورتی که توافق حاصل نمی گردد می توانید درخواست افراز نمایید.

بله برای تقسیم رضایت همه وراث بعنوان مالکین لازم است و برای افراز نیز هرکدام از وراث می توانند درخواست افراز نماین

اگر قصدتقسیم زمین را دارند همه مالکین باید اعلام رضایت کنند

ارائه درخواست افراز مانعی ندارد ،ولیکن در نهایت مطابق قانون عمل میشود نه درخواست متقاضی،ضمنا مادرشان هم از قیمت زمینها ارث میبرد.

ارائه درخواست افراز مانعی ندارد ،ولیکن در نهایت مطابق قانون عمل میشود نه درخواست متقاضی

با درود برای‌ تقسیم رضایت تمام وراث بعنوان مالکین لازم است، لیکن هر یک به تنهایی می‌توانند تقاضای افراز بنمایند.

با سلام
دخل و تصرف در اموال توقیفی جرم است و مجازات تا یکسال حبس دارد