چگونه پولمان را از او پس بگیریم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۲ #58632419

با سلام
ما یک ماه پیش یک سوله بدون نگاه کردن و متاسفانه برحسب اعتماد، در بنگاه نوشتیم و سی میلیون هم بیعانه دادیم، مقدار مبلغ بیعانه رو هم در بنگاه نوشتیم و شخص هم امضاء و اثر انگشت زده، الان طبق تحقیقات ما در سوله یک مستاجر هست که با مالک اختلاف دارند و جابجا نمیشه و کارشون به دادگاه کشیده و ...، ما هم پرس و جو که انجام دادیم فهمیدیم که این شخص چندین بار به بهانه های مختلف این سوله رو اجاره داده و از هرکسی پولی گرفته و با درگیری برگردونده، ما موعد شروع قراردادمون از اول شهریور هست.
میخواستم ببینم ما چجوری ازین فرد پولمونو برگردونیم؟
چون این شخص به کلاهبرداری معروف هستن، من از هر وکیلی میپرسم میگن حالا حالاها پول برنمیگرده چون به راحتی نمیشه طرف رو پیدا کرد و گرفت و آورد.
لطفا کمکم کنید
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه اول شهریور به علت حضور مستاجر امکان تحویل سوله را به شما نداشته باشد و در قرارداد نیز قید نشده باشد که سوله دارای مستاجر است، شما دارای حق فسخ به استناد تخلف از شرط ضمنی عقد خواهید بود

سلام . اگر در اول شهریور که موعد تسلیم مورد اجاره هست موجر نتواند ان را به شما تسلیم کند باید برایش اظهارنامه بفرستید و سپس در صورت عدم تحویل دادخواست قسخ معامله و استرداد وجه را مطرح نمایید .

هر چند که مشکل شما راهکار حقوقی نیز دارد ولی از بعد کیفری به اتهام کلاهبرداری و اجاره مال غیر از ایشان شکایت کیفری کنید. احتمال نتیجه گیری بالاست

اگردرقراردادقید نشده که سوله با مستاجر است . حق فسخ دارید

با توجه به اینکه قرارداد اجاره قید لازم است فعلا نمی توانید کاری کنید تا زمانی که اول شهریور برساند و مورد شما شروع شود در این صورت اگر امکان بهره‌برداری از مورد اجاره وجود نداشته باشد به این استناد حق فسخ قرارداد اجاره را خواهید داشت

مطابق با قرارداد اگر شرایط حق فسخ وجود داشته باشه میتونید حق فسخ خودتون رو اعمال کنید .در هرحال برای اعمال حق فسخ و استرداد مبلغی که پرداخت کردید اگر با مصالحه انجام نشه باید از طریق دادگاه اقدام نمایید که معمولا زمان بر است اما در حین اقدام قضایی میتونید اقداماتی نطیر تامین خواسته برای توقیف اموال هم بگیرید.