برای بنده که سهامدار در شرکتی هستم که بدهکار شده چه فرقی میکند اعلام ورشکستگی بکنم یا اعلام انحلال؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۱ #58626707

با سلام
در صاحبان سهام دیگر اختلافی در این مورد وجود دارد

مشاوره حقوقی شرکت ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستند به ماده ۴۱۵ قانون تجارت اعلام ورشکستگی صرفا از طریق الف) اظهار خود تاجر ب) تقاضای یک یا چند نفر از طلبکارها ج) مدعی‌العموم (دادستان) قابل طرح است و صرف سهام دار بودن نمی توان دعوی ور شکستگی طرح نمود.حال اگر شرایط انحلال در شرکت(بسته به نوع آن) موجود باشد می توانید به عنوان ذینفع انحلال شرکت را از دادگاه تقاضا نمایید.

کم و کیف ورشکستگی و انحلال در نوع شرکت نهفته است

درود به نوع شرکت بستکی دارد

با سلام
به نوع شرکت بستگی دارد

باسلام باتوجه به نوع شرکت فرق میکند

نوع شرکت را نیز مطرح نمایید

با درود. بر حسب نوع شرکت فرق میکند سهامی خاص هست یا بامسئولیت محدود یا تعاونی یا سهامی عام یا مختلط سهامی و غیره. .....