اصولا شکایت در دادسرا چقد طول خواهد کشید که بررسی بشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۴۸ #58613573

سلام وقت بخیر. شخصی ناشناس با شماره مجازی در تلگرام تهدید و فحاشی کردن.خواستم بدونم باید وکیل بگیرم برای به نتیجه رسیدن شکایت یا خودم میتونم؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمی توان در این خصوص اظهارنظری کرد.

باسلام زمان قابل پیش بینی نیست.

درود
زمان قابل پیش بینی نیست.

سلام . برای گرفتن وکیل اختیار با شماست ولی پرونده کیفری خیلی رفت و آمد لازم دارد . زمانش هم بین سه تا شش ماه است .

سلام مدت مشخص نمی باشد بستگی به امار ورودی پرونده دارد

با سلام
برای اقدام به شکایت در دادسرا مراجعه به وکیل الزامی نیست و خود شخص شاکی میتواند شکایت کند
مدت زمان رسیدگی در دادسرا از قبل قابل پیش بینی نیست

سلام اصولا مدت زمان مشخص نیست و گرفتن وکیل برای پیشبرد صحیح پرونده در اکثر موارد لازم است.