آیا اقرار معتبر است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۰۳ #58607509

خانمم دوسال قبل مهریه خودش رو طی متنی تایپ شده یعنی سند عادی بمن ابرا کرده،خودش و پدرش هم امضاء و انگشت زدن و این سند عادی هم موجوده،،
آیا اقرار خلاصه وار خانم و ثبت در دفتر اسناد رسمی مبنی بر اینکه ((( اقرار مینمایم سال ۹۸ مهریه خودمو ابرا کردم به شوهرم))) معتبر و کافی هست برای دادگاه؟؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود بله معتبر است

سند عادی دستنویس مزبور معتبر است.

باسلام
بله اقرارنامه کتبی است و اعتبار داره

بله . معتبر است و در صورت مطالبه مجدد همین برکه را به دادگاه ارائه بدهید.

هر دو سند با شرایط قانونی خود معتبر و قابل استناد هستند.

بله در حد یک سند عادی دارای اعتبار است.

درود
اقرار عادی هم قابل استناد است.