آیا وصیت نامه دستی با سربرگ شرکت بدون شاهد اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۸۸ #58574863

وصیت نامه بدون شاهد و دستی میباشد و سربرگ شرکت دارد ایا معتبره سپاسگذارم

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر با دست خط و امضا متوفی باشد بله

سلام
فقط تا ثلث اموال مجاز است

با سلام
وصیت نامه اگر به خط خود وصی و با امضای شخص وصی باشد قابل اعتبار است و اگر بر ثلث دارایی وصیت نموده باشد که صحیح و در غیر اینصورت که اگر ( بیش از ثلث ) باشد ، در اینصورت تا ثلث قابل قبول و الباقی بایستی بصورت عادلانه نسبت به سهم الارث هر شخصی تقسیم گردد

وصیت فقط تا ثلث اموال مجاز است

وصیت نامه اکر شرایط عمومی رو هم نداشته باشد وراث قبول کنند صحیح هست.

سلام
وصیت نامه دستی در صورتیکه وراث آنرا قبول داشته باشند اعتبار دارد در غیر این صورت یا باید شهود آنرا امضا کرده باشند و یا اینکه ثبت شده باشد
انسان فقط نسبت به نحوه هزینه کردن یک سوم از دارائی خود پس از مرگ ،اختیار دارد و بیش از آن از اختیار او بیرون است