شکایت میشه کرد بابت حق بیمه و دستمزد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۶ #58574117

سلام نامزد بنده ۴سال یه جا کار میکند و در این چهار سال ۶ ماه بیمه نریخته و فقط سالی یک بار چیزی ب عنوان سر سالی می‌گرفته عیدی هیچی نگرفته اگ شکایت کنه میتونه کاری کنه و حقوق انقدر دیر میده از همه کمتر میده

مشاوره حقوقی اداره کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام کارفرما موظف است که از همان ابتدا شخص را بیمه نماید تمام حقوق و عیدی و سنوات را بپردازد

درود فراوان
بله موضوع از طریق اداره کار قابل پیگیری می باشد .

با سلام. به اداره کار مراجعه کرده و علیه کارفرما شکایت نماید.

با سلام
در اداره کار محل اشتغال خود موضوع را پیگیری و طرح دعوی نمایند

با سلام،ابتدا با احراز هویت از طریق دفاتر پیشخوان دولت سپس از طریق سامانه جامع روابط کار در موارد مذکور با بارگذاری مدارک شکایت خود را ثبت کند.

با سلام می توانید نسبت به ثبت دادخواست اقدام کنید و تمام حقوق سنوات حق مسکن پاداش و . . . را مطالبه کنید.

با سلام
می توانید در سامانه جامع روابط کار علیه کارفرما دادخواست ثبت نمایید و حقوق قانونی خود ازجمله عیدی ، سنوات ، بیمه و ... مطالبه نمایید