پس از ۴ ماه خبری از خودرو نیست؛ چگونه میتوانم خودرو را متوقف و به پارکینگ منتقل کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۰ #58573027

با سلام
حدود ۴ ماه پیش خودرو سواری اینجانب توسط برادرم به امانت برده شده اما اکنون پس از ۴ ماه خبری از خودرو نیست برادرم هم جواب درست حسابی نمیدهد چگونه میتوانم خودرو را در هر جایی که هست متوقف و به پارکینگ منتقل کنم ضمنا تمام مدارک خودرو نزد اینجانب می باشد باتشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود در مرحله اول اظهارنامه دهید.

ابتدا اظهارنامه ای ارسال کنید، سپس شکایت خیانت در امانت و توقیف خودرو را انجام دهید.

ابتدا اظهارنامه ارسال نماییدسپس می توانید دادخواست استرداد ماشین یا شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

با سلام
بدوا اظهارنامه ای را ارسال کنید

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

با سلام
طی ارسال اظهارنامه ای به برادرتان موضوع را جویا شوید در صورت عدم پاسخ مناسب،از دفاتر قضایی دادخواست تامین خواسته و استرداد خودرو مطرح فرمایید

بهتراست شکایتی مبنی بر خیانت درامانت تنظیم وتقاضای توقیف خودرو کنید, ضمنا میتوانید, بادردست داشتن مدارک نسبت به توقیب پلاک خودرو اقدام کنید