تخلیه مورد اجاره به چه شکل تقاضا شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۵ #58569505

با سلام
حدود سه ماه از موعد مستاجر باقی مانده و ایشان ۴ ماه اجاره نداده ایا اقداما کنم؟ بهم گفتن زمان به ر و تا انجام بشه سررسید فرا میرسه به من گفتن که بزارم موقع سررسید انجام بدم و تخلیه فوری بگیرم درسته؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله چنانچه قرارداد دارای دوشاهد بوده میتوانید پس از اتمام مدت اجاره اقدام به تخلیه ی فوری نمایید...

سلام
پس از پایان قرارداد اقدام به درخواست تخلیه و نسبت به اجاره عقب افتاده نیز دادخواست بدهید .

با سلام
با منقضی شدن مدت اجاره اقدام به تخلیه نمایید و اجور معوقه را نیز می توانید مطالبه نمایید.

با درود جهت تخلیه باید مدت اجاره منقضی شود، اگر منزل مسکونی استیجاری است، و مستاجر تخلفی نکرده باشد، مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا، دعوا تخلیه موفقیت آمیز نخواهد بود.

سلام
بله ، برای دریافت تخلیه فوری باید مدت اجاره منقضی شده باشد .
دقت داشته باشید که همزمان دادخواست مطالبه اجور معوقه هم تقدیم و مبلغ ودیعه که به صندوق دادگستری واریز کردید به میزان طلب توقیف نمایید

در صورتی که دو شاهد ذیل قرارداد اجاره شما را امضا کرده باشند تخلیه مورد اجاره فوری است لذا ارجح این است تا پایان مدت اجاره صبر کنید و درآن موقع برای تخلیه اقدام نمایید.

با درود : شرط تقاضای دستور تخلیه فوری (کتبی باشد و در دو نسخه یعنی در برگه نوشته باشد این قرارداد در دو نسخه است و یا قرارداد بنگاهی باشد و امضای دو شاهد به جز موجر و مستاجر را داشته باشد) هرچند قرارداد در برگه عادی باشد . در زمان پایان قرارداد میتوانید تقاضای تخلیه فوری دهید و همزمان دادخواست مطالبه اجور دهید و مبلغ قرض را در آن پرونده توقیف و نامه ای بگیرید و به شعبه صادر کننده دستور تخلیه ببرید جهت پرونده ، کارها انجام خواهد شد . پاینده باشید