آسیب وارده، کدام یک از جراحت را شامل میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۵ #58556793

با سلام و احترام اگر کسی به خاطر جا اندازی استخوان گونه‌ بستری‌ شود با اقدامات‌ انجام‌ شده صدمات و شکستگی استخوانی وی بدون عیب التیام یابد‌ جراحت‌ از نوع‌ هاشمه میباشد‌ یا منقله‌ لطفا فقط جواب هاشمه یا منقله داده شود

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض وقت بخیر
در صورت جابجایی منقله محسوب میشود
موفق باشید

بسمه تعالی : در صورت جابچایی استخوان منقله محسوب میگردد

سلام
تعیین نوع جراحت امری تخصصی است که پزشکی قانونی آن را تعیین می می‌نماید و مراجع قضایی نیز از طریق پزشکی قانونی نوع صدمه را تعیین می نمایند.

سلام
تعیین نوع جراحت امری تخصصی است که پزشکی قانونی آن را با ایام می می‌نماید و مراجع قضایی نیز از طریق پزشکی قانونی نوع صدمه را تعیین می نمایند.