آیا ادعای دفتردار طلاق مبنی بر اینکه زوجه در طلاق خلعی میتواند حتی بعد از اتمام عده به مابذلش رجوع کند، صحت دارد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۱,۵۱۶ #58549273

با سلام ، بنده اخیرا طی طلاق توافقی خلعی در یک دفترخانه طلاق از زوجه جدا شدم. متصدی مربوطه اعلام میکند که حتی بعد از اتمام دوران عده، زوجه میتواند در طلاق خلعی به مابذلش در قبال طلاق رجوع کند و ادعا میکند که خودش تا کنون ده ها بار برای مراجعینش اقدام به صدور برگه جهت ارجاع به اجراییات ثبت نموده است. آیا این موضوع امکانپذیر است ؟ ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درمدت عده رجوع می باشد.

نخیر نمی توانید . بعد از اتمام دوره عده دیگر امکان پذیر نیست .

درود بر شما، چنین موردی امکان ندارد، رجوع صرفا تا پایان مدت عده ممکن است، نه پس از آن.

با درود رجوع در مدت زمان عده وجود دارد.

با سلام و احترام

فقط در دوران عده قابل پذیرش است.

فقط در زمان عده قابل رجوع است.

خیر ادعای دفتر دار اشتباهه و بعد از دوران عده دیگه امکان رجوع وجود نداره