میتونیم بفهمیم که پولی به اسم من و خواهرم در حساب دادگاه هست یا نه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۴ #58538673

سلام من خواهرم فوت کرده و همسر دوم اقایی بودن که ایشونم چند سال قبل فوت کردن و خواهر من هیچ فرزندی نداشته ولی همسرش از زن اول ۳ فرزند دارن.الان همسر خواهرم دربهترین نقطه اصفهان باغ بزرگی داشتن که میلیاردها پول اون باغ بوده و به گفته فرزندان فروخته شده و مبلغی که به من و خواهر دیگرم ارث میرسیده به حساب صندوق احکام اصفهان واریز کردن ولی هیچ مدرکی دراین مورد ارائه نمی کنند.و به ما میگویند بیاید در دفتر اسناد اصفهان امضا بدید که شما همه سهم خود از باغ.سرقفلی مغازه و یک ماشین جیپ رو گرفته و دیگه هیچ حقی ندارید بعد این از اموالی که موجوده.ما امضا نکردیم چون به هیچ وجه پولی نگرفتیم و الان میخوایم بدونیم از کجا میتونیم بفهمیم ایا اون پولی که میگن به حساب دادگاه واریز کردن یا نه؟ که به گفته خودشون چون ما خواهری ارث میبریم چیزی حدود ۴۵۰‌ میلیون به حساب دادگاه برای دو نفر واریز کردن اما پول فقط باغ چیزی حدود ۴.۵میلیارد بوده.الان ما به صندون احکام اصفهان مراجعه کنیم میتونیم بفهمیم که پولی به اسم من و خواهرم در حساب دادگاه اصفهان هست یا نه؟

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
وارث متوفی با داشتن گواهی حصر وراثت و مدارک هویتی می توانند به دادگستری مراجعه و پیگیری کنند.

سلام با ارائه کارت ملی به قسمت رایانه دادگستری اصفهان رفته و موضوع را جویا شوید.

می توانید با مراجعه به قسمت رایانه دادگستری اصفهان از موضوع مطلع شوید

از قسمت رایانه و جستجو، دادگستری اصفهان موضوع را پیگیری کنید

با مراجعه به دادگستری اصفهان به قسمت رایانه بروید و با اخذ کلاسه پرونده و اطلاع از شعبه به شعبه مراجعه نمایید و از ان طریق اطلاعات لازم را بدست آورید

با درود با مراجعه به قسمت رایانه و جستجو، دادگستری اصفهان موضوع را جویا شوبد

احتمالا تقسیم ترکه در دادگستری اصفهان صورت پذیرفته است . باید از قسمت رایانه دادگستری موضوع را استعلام نموده و با اطلاع از شعبه رسیدگی کننده اقدام به پیگیری نمایید .