اگر سرهنگ نیروی انتظامی از مقام خود سوء استفاده کند چگونه باید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۳۰ #58530

نام ایزد پاک // با دورد بر + شما آقای هستن که از مقام جا خود سو استفاده می کند و متبکرانه و با غرور خود خواهی با مردم صبحت می کند و هر کار که دلش بخواهد می کند این اقا مسئول امتحان ایین نامه گواهی نامه است که شهر از دست او به تنگ آمده من خودم گواهی نامه دارم و هیچ دشمنی شخصی ندارم . متسفانه مردم شهر ما بی شد حد نجیب صبور هستن و اهل دشمنی نیستن می خواستم چگونه به مقامت عالی کشوری و بازرسی کشوری اعلام کنم که این مورد برسی کند. با تشکر از شما باز می گویم هیچ دشمنی ندارم و حق خواهی از این مردم مظلوم شهر خود می خواهم بکنم .

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به چه دلیل قصد شکایت علیه ایشان را دارید؟ دلایلی که میفرمائید حق شکایت به شما نخواهند داد و باید دلایل محکمه پسند برای شکایت داشته باشید.