چجوری بتونم ثابت کنم که به اطلاعات شخصی من دسترسی پیدا کردند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۷۵ #58513872

با سلام
من در شرکتی مشغول به کار بودم و یه لپتاپ به صورت امانتی در اختیار من بودش ولی یک روز بدون اینکه به من اطلاع داده بشه لپ تاپ بنده رو برداشتن و مهلت پاک کردن اطلاعات شخصی خودم رو ندادن . ایا میتونم شکایت کنم و اینکه چجوری بتونم ثابت کنم که به اطلاعات شخصی من دسترسی پیدا کردن

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید ادعای خود را با توجه به شرایط اثبات نمایید .

باید موضوع را از طریق خود شرکت پیگیری کنید.

بااحترام
اگر جهت کار در اختیار شما قرارداده شده باشد خود شما محکوم میشوید

باسلام
بار اثبات ادعا به عهده ی شما میباشد .

با درود
تقریبا هیچ راهی وجود ندارد ولی اثبات به واسطه شهادت شهود،یا وجود نرم افزار اسپای روی لپ تاپ می تواند در اثبات کمک کند،اما اگر از فایل ها سوء استفاده شد میتوانید طرح دعوا نمایید لذا با ارسال اظهار نامه ای از ایشان بخواهید اطلاعات شخصی شما را حذف کند بسته به پاسخ ایشان یک ادله ایجاد میشود

شما در این زمینه مدعی محسوب می شوید و باید ادعای خویش را اثبات کنید.

باسلام
به صرف ادعا خیر نمیتوانید