آیا امکان شکایت بابت تعویض قفل وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۹ #58506852

سلام
چند وقته قهر خونه پدری هستم عدم تمکین زدن دادگاهی داریم چند روز پیش رفتم خونه دیدم قفل در عوض کرده و تمامی وسایل شیربها(فرشها،یخچال،گاز،لباسشویی و حتی تشک پتو بالیشی ک دادن) همه برداشته برده انباری خونه پدرش وسایل منو هم تکون داده اینور اونور حتی لباسامو جمع کردن ساک بندی کردن،
سوالم اینه تو دادگاه میتونم شکایت کنم چرا اینکارا کرده قفل عوض کرده به نفع من هست؟
از خونه عکس هم انداختم میتونم مدرک تو دادگاه استفاده کنم؟
بگم عدم تمکین میزنه بعد این کاراش چیه میگه ترسیدم بیای خونه خالی کنی این وسایلم ببری
از اونور از خونه باباش یخچال گاز پیکنیکی موکت اورده داره زندگیشو میکنه

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما استرداد جهیزیه را بخواهید و ایشان برای الزام به تمکین بایستی لوازم و منزل را تهیه کنند تا بتوانند شما را الزام به تمکین نمایند . تعویض قفل هم قابل اثبات نیست .

چنانچه وسایل جهیزیه را زوج بفروشد ویا مخفی نماید درصورت استرداد جهیزیه مسئول بوده وملزم به تحویل آنها می باشد ودرصورت تعویض قفل میتوانید با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته وصورتجلسه تنظیم گردد ودر دادگاه تمکین با ارائه آن گزارش مبنی بر ممانعت زوج وسوری بودن طرح دعوی تمکین استناد نمایید