در اجرای احکام شورا در قبال مبلغ محکومیت چه سندی باید بگیرم که پرداخت شده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۰ #58495480

با سلام
من مبلغ بیست میلیون بدهکار بودم که رفتم پرداخت کردم در اجرای احکام شورا فقط به من یک فتوکپی فیش واریزی دادن و گفتن مختومه است
از اونجایی که طرف شاکی پارتی داره خواستم بدونم اگر درخواست کنم مجددا برای نامه مختومه بودن چه سندی باید بهم بدن ؟
یا درخواست چه چیزی کنم که خیالم راحت باشه ؟
اصلا این فتوکپی فیش معتبر است؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کپی فیش با توجه به اینکه شماره تراکنش رانشان می‌دهد کافی است و برای اطمینان شما میتوانید از لایح ثبت شده که شماره ثبت خورده نیز کپی بگیرید.

سلام خوبی همان مدرکی در یاد شما هست نشان دهنده واریز وجه می باشد

همان فیش واریزی سند پرداخت دین است و نیازی به رسید دیگری ندارید .

کپی فیش بانکی به همراه رونوشت لایحه تقدیم آن فیش که دارای شماره ثبت اندیکاتور باشد بهترین دلیل و سند برای اثبات پرداخت شما می باشد .