آیا الان میتوانم تمام اون مبلغ هارو از اون خانم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۳۲۷ #58449860

با سلام
ببخشید من با خانمی ارتباط داشتم و طی مدت ۹ سال مبلغ پول زیادی رو از طریق کارت به کارت یا از از طریق فیش بانک به حساب این خانم واریز کردم
درصد موفقیت چقدر هست؟
اگر خانم امتناع کرد از دادن باید به چه نحوی اقدام کرد و ایا مجازاتی هم دارد یا خیر؟
ایا میتوان از حساب اون خانم پرینت گرفت که ببینند با اسم من چه مقدار پول به حساب ایشون واریز شده؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام

شما باید اثبات نمایید مبالغ بدهی از باب مدیون بودن نبوده است درغیر اینصورت امکان استرداد ندارید

با سلام
شما می توانید با استناد به گردش حساب بانکی تان (مشخص می شود که چه میزان به حساب ایشان واریز کرده اید) به صورت حقوقی برای مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه آن اقدام نمایید.

دادخواست مطالبه وجه بدهید به استناد فیشهای واریزی،بار اثبات طلبکار بودن هم بر عهده طرف مقابل است که اگر رابطه کاری با یکدیگر نداشته اید طرف مقابل نتواند اثبات طلب کند رای به نفع شما صادر میشود

با سلامبدون ورود در ماهیت صحیح بودن یا نبودن ارتباط به مدت ۹ سال هرگونه پرداختی به ایشان در صورتی که به ایشان بدهکار نبوده اید قابل استرداد است.

با سلام
به نظر باید بین دوران محرمیت و صیغه و دوران نامشروع تفکیک قائل شد. در صیغه باید دید شرط نفقه شده است یا نه.چه مقدار از آن بخاطر مهریه داده شده است.
اگر پول را بخاطر رابطه نامشروع به او داده باشید قابل استرداد است. اگر ازاله بکارت کرده اید اجره المثل ممکن است داشته باشد و تهاتر صورت پذیرد و جزئیات دیگر که باید مورد تامل قرار گیرد.

با سلام ابتدا با اخذ گردش حساب و تهیه فیش های واریزی اقدام به ارسال اظهار نامه نموده در صورت عدم حصول نتیجه به اتناد فیش های واریزی و اظهار نامه ارسالی اقدام به مطالبه وجه بفرمایید