وقتی چک نزد خواهان گم شده باید خوانده تقاضای استرداد لاشه چک نماید یا پرداخت مبلغ چک؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۱ #58438665

با سلام من(خوانده) دو فقره چک برگشتی داشتم که رای هم صادر شده در رای خسارت تاخیر هم هست اما الان قریب به ۲ سال از قطعی شدن رای میگذره و خواهان اقدامی نکرده ۲فقره چک بعد از رای پیش خواهان گم شده الان من باید تقاضای استرداد لاشه چک کنم یا اینکه مبلغ پرداخت کنم و بعد دادگاه رفع سوء اثر به من میده یا اینکه خواهان در ازای دریافت وجه چک ملزم به برگشت لاشه چک هست لطفا راهنمایی بفرمایید
با احترام

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مبلغ محکوم به را بپردازید و نامه رفع سو اثر دریافت نمایید برای مفقودی لاشه چک حکم قضائی بگیرید .