بابت مسدودیت حساب از طریق واریزی فیشینگ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱۴ #58430702

سلام وقتتون بخیر
بنده شاغل ب کار خدمات کامپیوتر هستم
اسفند ماه پارسال مشتری از طریق اگهی تماس گرفت و خواستار خرید کالا شد
بنده شماره حساب دادم ک کالا را ارسال کنم
برای اطمینان اول ۲ میلیون بیانه و بعد ۱۴ میلیون واریز کرد
بعد از واریزی ۱۴ میلیون . پیامک واریزی اومد اما ب صورت بستانکار
بعد حسابم مسدود شد
تقریبا دیگه خبری نشد از اون شخص
منم دیگه دست ب پول نزدم تا اینکه ماه پیش پول ب صورت خودکار برداشت شد
الان تمام‌حسابم مسدود شده و گفتن از طریق پلیس فتا قم پیگیری کنید
منم سرباز هستم و شرایط رفت و امد ندارم
ب نظر شما برای من مشکلی پیش میاد ؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، باید مراتب را بصورت حضوری از پلیس فتا و بانک مربوطه توسط خودتون یا وکیل دادگستری پیگیری نمایید تا علت مشخص شود

با سلام.از حساب شما به عنوان واسط در فیشینگ سواستفاده شده است.
باید حضورا به پلیس فتا مراجعه کنید یا اینکه وکیل بگیرید.

با سلام.موضوع را حضوری از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

سلام بله حتما با مراجعه به فتا موضوع را پیگیری نمایید

با سلام
موضوع را از طریق پلیس فتا قم حضوری پیگیری نمایید

با سلام
باید از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید که علت مسدود ی و سپس برداشت مبلغ از حساب شما چه بوده است.

با سلام حضورا مراجعه فرمایید تا علت مشخص گردد.