آیا منابع میتواند حکم ما را از طریق دادستان کل باطل نمایند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۱۸ #58425465

سلام و عرض ادب ، خلاصه ای از موضوع پرونده ما : قبلا طی حکمی از غیر مالک ، این اراضی مزروعی ۵ هکتاری را منابع طبیعی مستثنا و اداره ی ثبت قبول ثبت می‌کند بعدتر آگهی نوبتی روزنامه بود که ما مالکین متوجه شدیم اعتراض کردیم و به دادگاه حقوقی هدایت شد بعد از اثبات مالکیت ما ، طی حکمی و در مقام تجدید نظر خواهی هم تایید و اجراییه صادر شد و این اراضی ۵ هکتار قطعی و لازم‌الاجرا دانسته شد (در حقیقت تا اینجا ما از غیر مالک خلع ید کردیم و از منابع طبیعی خلع ید نشده)... دقیقا یک ماه بعد حکم ما ، منابع طبیعی در دادگاه علیه غیر مالک شکایت و از غیر مالک خلعید میکند بنابراین بدون دانستن از حکم ما اراضی ملی میشود. (ظاهرا دادستان کل در متن این دادگاه نوشته اند منابع طبیعی این اراضی ۵هکتار را بررسی نمایید در صورتی که مشخص شد این اراضی را ملی اعلام نمایید) حالا دادستان کل هیچ خبری از حکم قطعی و لازم‌الاجرا ما نداشته اند و منابع طبیعی هم هیچگونه حرف یا اشاره ای به موضوع و حکم قطعی ما نکرده است ، بنابراین منابع طبیعی از همان غیر مالک خلعید میکند.. (ضمن اینکه ، این اراضی در بهترین موقعیت روستا قرار دارد جهت ساختمان سازی و تغییر کاربری این اراضی از مزروعی به مسکونی . و شنیده ها این است که منابع طبیعی بعدا قرار است از این اراضی را به بنیادمسکن واگذار کند..) آخرین کلام : ما الان حکم واجراییه را به تاریخ روز و از منابع طبیعی شکایت کردیم به دادگاه هدایت شده و هم اکنون پرونده ی ما در فرآیند دادگاه میباشد و طی جلسات دادگاه کارشناسان کشاورزی و ثبتی به طور کلی مقدار ۱ هکتار را مستثنا اعلام کرده اند آیا با وجود اینکه منابع طبیعی الان از حکم ما باخبر شده آیا برای کارمندان تخلف نمیباشد!و جز جراییم کارمندان دولت نیست ! نکته ی بسیار مهمه اراضی ۵هکتار ما این است که پیرامون و دور تا دور اراضی ما همه قبول ثبت شده و سند مالکیت دارند. الان در دادگاه دفاعیه منابع طبیعی فقط دادستان کل است که ایشان گفتند این اراضی را بررسی و به دولت برگشت و جز اراضی ملی اعلام کردند(منابع طبیعی از غیر مالک خلعید کرده ، خوب ما هم از غیر مالک خلعید کرده ایم) و هیچ دفاعیه جز این مطلب ندارند ما در دادگاه گفتیم اگر دادستان کل فرمودند ملی که قانون باید برای همه و عموم مردم بطور یکسان اجرا گردد .. و مدارک ما مشهود و شفاف سازی شده.. بنابراین ،، با توجه به مطالب بالاسوال بنده فقط همینه که : """ *** آیا منابع طبیعی میتواند همانطور که از غیر مالک به دادستان کل نامه نوشته اند و حکم غیر مالک را باطل و اراضی را ملی کرده اند ،، از ما هم که همین غیرمالک را محکوم کرده ایم به دادستان کل نامه بنویسند و به راحتی حکم ما را هم ایشان با یک نامه از منابع طبیعی باطل و اراضی مورثی ما ( که از سال ۱۳۲۲ در تصرف مالکانه ی ما بوده و شهادت مشهودی و معاینه محل تایید گشته و حکم قطعی و لازم‌الاجرا و اجراییه هم بروز دارد ) را ملی اعلام نمایند!؟ به خاطره شرایط فوق العاده عالی و موقعیت بینظیر این اراضی مرا به شک و شبیه انداخت و کنجکاو شدم بدونم که در این صورت ، سریعا اقدام لازم را به بازرسی کشوری ، حفاظت اطلاعات و شورای امنیت ملی دیوان عدالت اداری و غیره .. ! یا همچین کاری امکان ندارد ؟ """***

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به محتویات پرونده دارد.

درود
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

سلام نتیجه قابل یش بینی نمی باشد

نتیجه رسیدگی به این شکل قابل پیش بینی نیست.

بادرودوسلام نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد.

باید تصرفات مادی قبل از سال ۴۱ را به اثبات برسانید،پرونده کاملا تخصصی است و استفاده از نظرات کارشناسان رسمی و... باید به درستی صورت گیرد.

با درود متاسفانه زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد