چه طور می توانم اموالی که به نام همسرم کرده بوده در طول زندگی را به نام خودم برگردانم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۵۷۹ #58419788

در طی ۱۰ سال زندگی مشترک با همسرم تمامی اموالی را که بدست آورده ام را در زمان خرید بنا به درخواست همسرم بنام ایشان سند زده ایم و اکنون خانم بنده از من خواسته توافقی طلاق بگیریم و من هم به خواست ایشان احترام گذاشتم و بعد از سعی از منصرف کردنشون تسلیم شدم و بطور توافقی اقدام به جدایی نمودیم و همسرم هم قول داد که بعد از انجام طلاق اموالم را به من برمیگرداند, ولی حالا بعد از چند ماه گذشتن از زمان طلاق ما همسر سابقم کلا منکر شده و قصد برگرداندن اموالم را حتی با توافق من نصف آنها را هم ندارد. حالا چه کاری برای زنده کردن حق و حقوقم و پس گرفتن اموالم از همسر سابقم میتوانم انجام بدهم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنیامین حمیدی عزیز
هر ۴ کارشناس پاسخ شما را داده اند دلیلی ندارد شما اگر مشکل دارید به همه امتیاز منفی میدهید .

با درود فراوان
دزر صورت اثبات هبه اموال و وجود آنها میتوانید این اموال را برگردانید .

سلام اگر اسناد به نام شما بوده و بعدا به نام خانم منتقل مرده اید و در قالب عقد هبه بوده ، با فرض وجود اموال و عدم تغییر کلی در ان می تواتید از هبه رجوع کنید .
اما اگر مستقیما سند به نام ایسان صادر شده و شما فقط پول داده ابد ، فقط می توانید از باب قرض برای استرداد وجوه اقدام کنید .

سلام و وقت بخیر
اگر در زمان طلاق توافق نموده اید و دست نوشته و یا سند قابل استنادی دارید می توانید اموال را به نام خودتون منتقل نمایید در غیر اینصورت باتوجه به انتقال اموال به صورت رسمی نمی توانید اقدام نمایید .
موفق باشید

سلام. ممکن است بتوانید ادعا کنید که اموال را به همسر سابق تان هبه کرده اید. در این صورت اگر اموال هنوز در تصرف و اختیار ایشان باشد رجوع از هبه امکان پذیر است.